Harken Solo Challenge LIVE!

Under Harken Solo Challenge kommer X-332 ”Net1” och B&R 38 ”PAC-MAN” att sända LIVE, bara att surfa in på http://blurlive.solidtango.com för att beskåda spektaklet!

Solidtango i samarbete med blur.se ser även till att alla andra deltagare med en dator, iPhone eller androidtelefon kan ladda upp sina filmer om förberedelser och race till http://blur.solidtango.com/upload (iPhoneanvändare behöver ladda ner en gratis app för detta) så att allmänheten, nära och kära kan följa med på soloäventyret. Kolla in hur enkelt ni gör detta!

Ett tips till alla som filmar är att se till att inte filma upp och ned med sin kamera, samt att försöka få med vilken båt man seglar när man gör sina klipp, det blir betydligt roligare för tittarna då ;) Exempelvis: ”Just nu har PAC-MAN rundat Almagrundet och är på väg mot mål, bättre sent än aldrig!”

Seglingsmediagurun Gustav Morin på Hamnen.se kommer att skapa ett skönt hopklipp av alla filmer så se till att vara med! Men innan Gusav är klar med detta kan du se klippen var för sig på http://blurlive.solidtango.com/#videos

Den som laddar upp en video är personligen ansvarig för videon. Denne är även medveten om att videon kan komma att visas på andra sidor än den sida som uppladdning skett på.

One comment

  1. […] Post navigation ← Previous […]

Leave a Reply